Forældrestøtte

Palleshavegaard tilbyder forældrestøtte på Fyn. Når et barn anbringes uden for hjemmet, tilbyder vi forældrene konsulentbistand. Herunder støtte og rådgivning via dialog og en lyttende tilgang.

Forældrestøtte og konsulentbistand på Fyn

Iht. LSS paragraf 54 stk. 2.

Forældrestøtte

Iht. LSS § 54 stk. 2.

Når et barn anbringes uden for hjemmet, tilbyder vi forældrene konsulentbistand. Herunder støtte og rådgivning via dialog og en lyttende tilgang. I forløbet får forældrene blandt andet mulighed for at åbne op om følelser, udfordringer og frustrationer, der relaterer sig til anbringelsen. Derudover støtter vi forældrene i samarbejdet med kommunen og anbringelsesstedet.

Hjembringelse

Hvis der er tale om hjembringelse af et barn/ung, så støtter vi også forældrene i dette, gennem opretholdes af de krav / ønsker kommunen måtte have fremsat forældrene / familien forinden.

På Palleshavegaard har vi mange års erfaring med børn, unge og voksne i aflastning eller på opholdssteder og psykiatri. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores pædagogiske tilbud, herunder forældrestøtte og konsulentbistand. 

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores pædagogiske tilbud, herunder familierådgivning, forældrestøtte, kontaktperson og efterværn. Vi ser frem til din henvendelse.