Elevplads og praktik

Ønsker du at være elev eller praktikant hos Palleshavegaard? Læs mere om hvordan du søger om elevplads og virksomhedspraktik hos Palleshavegaard.

Elevplads og virksomhedspraktik

Elev og praktikant hos Palleshavegaard.

Elev hos os?

Hvis du går på Kalø landbrugsskole, den regenerative jordbrugsskole (https://regenerativ.dk/den-regenerative-jordbrugsskole/) eller en gartnerskole, så kan du sende os en uopfordret praktikansøgning. Så kontakter vi dig, når vi igen søger praktikanter. Hold evt. øje på de sociale medier, da vi ofte sender information ud der.

Facebook
Instagram

Virksomhedspraktik

Hvis du på den ene eller anden måde har været væk fra arbejdsmarkedet, så kan du gennem et forløb hos kommunen, komme i virksomhedspraktik her på gården. Vi tager både imod korte virksomhedspraktikker på en måned, og længere perioder, alt efter behovet. Som udgangspunkt tilrettelægger vi praktikken efter dine behov både ift. tid og praktiske opgaver. Der kan være tilfælde hvor de hensyn der skal tages, betyder at vi er nødt til at bede om en så kaldt “mentorordning”, for at skabe de bedste forudsætninger for en positiv udvikling.

Vi tilbyder en mentorordning af socialpædagogisk karakter, da både Mathias og Michall i forvejen arbejder i et pædagogisk virke. Denne ordning kan tilrettelægges efter behov. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du eller din sagsbehandler kontakte os for mere information

Følg med på sociale medier

Palleshavegaard er på Facebook og Instagram. Vi opdaterer løbende med spændende nyheder, aktiviteter og arrangementer på gården. Du er velkommen til at tage et smut forbi vores profiler for at holde dig opdateret og følge med i livet på gården.