Familierådgivning

Palleshavegaard tilbyder forældrerådgivning og familierådgivning på Fyn. Palleshavegaard tilbyder rådgivning til familier eller forældre, der oplever socialpædagogiske udfordringer i hjemmet og uden for hjemmet.

Familie- og Forældrerådgivning på Fyn

Iht. LSS paragraf 52 stk. 3 nr. 2 og 3

Familie- og Forældrerådgivning

Iht. LSS § 52 stk. 3 nr. 2 og 3

Palleshavegaard tilbyder rådgivning til familier eller forældre, der oplever socialpædagogiske udfordringer i hjemmet og uden for hjemmet. Her noget som ofte resulterer i manglende overskud, frustrationer og modløshed. Ved opstart af rådgivning, tager vi altid udgangspunkt i familiens nuværende situation, ligesom vi bruger tid på at tale om familiens historie, familietræ og tidligere erfaringer. Dette for at skabe et solidt grundlag for den fremtidige rådgivning / behandling. Som udgangspunkt ønsker vi at det er familien eller forældrene selv, som skal skabe forandringer og indarbejde strategier, som de kan føre ind i deres liv på en naturlig måde. Vores konsulenter bidrager i et tæt samarbejde til denne udvikling, her blandt andet ved dialog om adfærd, rutiner, ressourcer, positive narrativer og via praktiske tiltag, som kan skabe den struktur eller omsorg som måtte ønskes.

Udgangspunkt i familien

Indsatsen kan både være afklarende, behandlende og afsluttende, alt efter hvor familien befinder sig i forløbet.

På den både vil der både blive lavet observationer, fortaget refleksioner og arbejdet med udgangspunkt i, at familien en dag selv skal kunne varetage de tiltag, som bliver sat i værk under forløbet.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores pædagogiske tilbud, herunder familierådgivning, forældrestøtte, kontaktperson og efterværn. Vi ser frem til din henvendelse.