Gårdbesøg

Kom og besøg vores gård og kig til dyrene, gå en tur i haven og i skoven, samt lur i vores gårdbutik hvor vi har en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer.

Gårdbesøg på Palleshavegaard

Hos os må man altid komme på gårdbesøg.

Rundvisning

Hos os må man altid komme på gårdbesøg og kigge til dyrene, gå en tur i haven og i skoven, samt lure i vores gårdbutik hvor vi har en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer.

Man kan parkere ved vores gårdbutik og gå ind af hegnet til venstre. Informationsskilt vil komme op på gården, i den nærmere fremtid.

Information

Hvis man er interesseret i en rundvisning, kan man bestille den ved at kontakte os på mail, tlf eller på sociale medier og her kan man komme helt tæt på og holde/klappe flere af dyrene. Dette koster 350kr. ved op til 4 personer. Ved mere end 4 personer, koster det 50 kr. yderligere pr. person.

Til gengæld lover vi en dejlig oplevelse både for børn og voksne. Rundvisningen tager ca. 1 time.

Følg med på sociale medier

Palleshavegaard er på Facebook og Instagram. Vi opdaterer løbende med spændende nyheder, aktiviteter og arrangementer på gården. Du er velkommen til at tage et smut forbi vores profiler for at holde dig opdateret og følge med i livet på gården.