Gårdbutik

Kom forbi vores gårdbutik og støt lokalt. Vi har et bredt udvalg af biodynamiske og økologiske produkter, grøntsager og kød fra gården i vores gårdbutik i Ringe på Fyn. Vores udvalget afspejler sæsonen.

Palleshavegaards gårdbutik

Vi har et bredt udvalg af biodynamiske produkter og økologiske grøntsager i vores gårdbutik i Ringe på Fyn.

Om gårdbutikken

Velkommen til Palleshavegaard gårdbutik, som er din lokale gårdbutik beliggende ved Ringe på Midtfyn. Vores gårdbutik bugner af en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer.

Udvalget bærer præg af årstiden og vi har altid et spændende sortiment på hylderne. Nedenfor kan du se et udpluk af billeder fra vores lille hyggelige gårdbutik med massér af grønt, økologi og bæredygtige varer.

Kød

Hos Palleshavegaard er der et naturligt fokus på kødproduktionen, både fra vores kaniner, får og grise, og vægter i dén grad kvalitet frem for kvantitet. Hos os hedder det ”lidt men godt” er bedre end meget i dårlig kvalitet.

Vi håber, du har tid og lyst til at tage et kig på billederne nedenfor. Her kan du fornemme vores lille hyggelige gårdbutik med bl.a. grøntsager i sæson, delikatesser og vores kød i kvalitet.

Følg med på sociale medier

Palleshavegaard er på Facebook og Instagram. Vi opdaterer løbende med spændende nyheder, aktiviteter og arrangementer på gården. Du er velkommen til at tage et smut forbi vores profiler for at holde dig opdateret og følge med i livet på gården.