Palleshavegaard landbrug & gård på Fyn

“Palleshavegaard” blev etableret som mikro-landbrug i 2021, gården ligger ved Ringe på Midtfyn. Palleshavegaard er et økologisk landbrug, som også er under biodynamisk omlægning.

Velkommen til Palleshavegaard

“Palleshavegaard” er et helt ny etableret mikro-landbrug, beliggende ved Ringe på Midtfyn. På Palleshavegaard er der mulighed for at besøge dyrene på gården. Du kan blandt andet opleve besøgsdyr som grise og Får. Kom og besøg vores gård og kig til dyrene, gå en tur i haven og i skoven, samt lur i vores gårdbutik hvor vi har en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer. Historien om Palleshavegaard er relativt ny, men det er historien om vores familie ikke, og det er denne, som har lagt grundlaget for den landbrugspraksis vi udøver på gården nu.

Palleshavegaard landbrug & gård på Fyn
01.

I August 2020, anlagde vi en “Market Garden” (lille grøntsagsproduktion), hvor vi regenerativt og med fokus på jorden, producerer mange forskellige grøntsager og planter. 

02.

På Palleshavegaard er der mulighed for at besøge dyrene på gården. Du kan blandt andet opleve besøgsdyr som grise og Får.

03.

Kom og besøg vores gård og kig til dyrene, gå en tur i haven og i skoven, samt lur i vores gårdbutik hvor vi har en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer.

“Vores landbrug er økologisk certificeret. Vi arbejder derudover på at få en Demeter certificering og bruger derfor allerede de biodynamiske og regenerative principper.”

Besøgsdyr

På Palleshavegaard er der mulighed for at besøge dyrene på gården. Du kan blandt andet opleve besøgsdyr som grise og Får. Du har også mulighed for at få rundvisning i have og skov.  

Gårdbutik

Kom forbi vores gårdbutik og støt lokalt. Vi har et bredt udvalg af biodynamiske og økologiske produkter, grøntsager og kød fra gården, som afspejler sæsonen. Vi glæder dig til at se dig i gårdbutikken. 

Følg med på sociale medier

Palleshavegaard er på Facebook og Instagram. Vi opdaterer løbende med spændende nyheder, aktiviteter og arrangementer på gården. Du er velkommen til at tage et smut forbi vores profiler for at holde dig opdateret og følge med i livet på gården.