Pædagogisk tilbud og rådgivning på Fyn

Palleshavegaard er et sted med både landbrug og pædagogisk arbejde. Den pædagogiske del af gården ledes af Mathias og Michall, som begge er uddannede pædagoger.

Pædagogisk tilbud på Palleshavegaard

Palleshavegaard er et sted med både landbrug og pædagogisk arbejde. Den pædagogiske del af gården ledes af Mathias og Michall, som begge er uddannede pædagoger. De har tilsammen 40 års erfaring med børn, unge og voksne i aflastning eller på opholdssteder og psykiatri. Begge har ligeledes arbejdet som kontaktpersoner/mentor og som familie-rådgivere samt efterværn. Derfor løser Palleshavegaard også flere forskellige pædagogiske og menneskelige opgaver. Dette både på gården og eksternt for kommunerne, primært på Fyn.

Pædagogisk tilbud og rådgivning på Fyn
01.

Med en kontaktperson fra Palleshavegaard kan du/i forvente en konsulent, der ydmygt og varsomt tager udgangspunkt i det enkelte barns eller den unges eksistens og subjektive livsforståelse.

Pædagogisk tilbud og rådgivning på Fyn
02.

Palleshavegaard tilbyder rådgivning til familier eller forældre, der oplever socialpædagogiske udfordringer i hjemmet og uden for hjemmet.

03.

Når en ung afslutter et anbringelsesforløb, tilbyder vi efterværn. Dette efterværn planlægges altid i tæt samarbejde med den unge, institutionen og netværket.

“Palleshavegaard er et sted med både landbrug og pædagogisk arbejde.”

Familierådgivning

Palleshavegaard tilbyder rådgivning til familier eller forældre, der oplever socialpædagogiske udfordringer i hjemmet og uden for hjemmet. Her noget som ofte resulterer i manglende overskud, frustrationer og modløshed. Ved opstart af rådgivning, tager vi altid udgangspunkt i familiens nuværende situation, ligesom vi bruger tid på at tale om familiens historie, familietræ og tidligere erfaringer.

Kontaktperson

Palleshavegaard tilbyder en fast kontaktperson, til børn og unge, der på den ene eller anden måde har behov for støtte og vejledning i livet. Som udgangspunkt er målgruppen børn og unge mellem 8-22år, med forskellige socialpædagogiske problemstillinger. Vi forsøger altid at matche vores konsulenter med de sager, der måtte relatere sig til konsulentens interesser, erfaring og uddannelse.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores pædagogiske tilbud, herunder familierådgivning, forældrestøtte, kontaktperson og efterværn. Vi ser frem til din henvendelse.