Velkommen til Palleshavegaard

“Palleshavegaard” er et helt ny etableret mikro-landbrug, beliggende ved Ringe på Midtfyn. På Palleshavegaard er der mulighed for at besøge dyrene på gården. Du kan blandt andet opleve besøgsdyr som grise og Får. Kom og besøg vores gård og kig til dyrene, gå en tur i haven og i skoven, samt lur i vores gårdbutik hvor vi har en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer. Historien om Palleshavegaard er relativt ny, men det er historien om vores familie ikke, og det er denne, som har lagt grundlaget for den landbrugspraksis vi udøver på gården nu.

Besøgsdyr

På Palleshavegaard er der mulighed for at besøge dyrene på gården. Du kan blandt andet opleve besøgsdyr som grise og Får.

Gårdbesøg

Kom og besøg vores gård og kig til dyrene, gå en tur i haven og i skoven, samt lur i vores gårdbutik hvor vi har en masse lokale, økologiske og bæredygtige varer.

Gårdbutik

Kom forbi vores gårdbutik og støt lokalt. Vi har et bredt udvalg af biodynamiske og økologiske produkter, grøntsager og kød fra gården i vores gårdbutik i Ringe på Fyn. Vores udvalget afspejler sæsonen.

Events

Palleshavegaard afholder spændende events, aktiviteter, kurser og arrangementer hele året rundt på vores gård i Ringe på Fyn.

Frivillighed

På gården tager vi glædeligt imod frivillige uanset om det drejer sig om et par dage eller et længere varende ophold. Som frivillig er det muligt at bo på gården.

Elevplads og praktik

Ønsker du at være elev eller praktikant hos Palleshavegaard? Læs mere om hvordan du søger om elevplads og virksomhedspraktik hos Palleshavegaard.

“Vores landbrug er økologisk certificeret. Vi arbejder derudover på at få en Demeter certificering og bruger derfor allerede de biodynamiske og regenerative principper.”

Besøgsdyr

På Palleshavegaard er der mulighed for at besøge dyrene på gården. Du kan blandt andet opleve besøgsdyr som grise og Får. Du har også mulighed for at få rundvisning i have og skov.

Læs mere

Gårdbutik

Kom forbi vores gårdbutik og støt lokalt. Vi har et bredt udvalg af biodynamiske og økologiske produkter, grøntsager og kød fra gården, som afspejler sæsonen. Vi glæder dig til at se dig i gårdbutikken.

Læs mere

Følg med på sociale medier

Palleshavegaard er på Facebook og Instagram. Vi opdaterer løbende med spændende nyheder, aktiviteter og arrangementer på gården. Du er velkommen til at tage et smut forbi vores profiler for at holde dig opdateret og følge med i livet på gården.

(+45) 30 23 15 00
kontakt@palleshavegaard.dk